Sommerkonsert

Date(s) - tir, 30. mai 2017

Universitetets Aula

Legg til kalenderen din

Akademisk Korforening, Peblingene, som består av Oslo katedralskoles elever, og Oslo kammerorkester inviterer til årets sommerkonsert i Universitetets flotte Aula.

På programmet står verk for kor av bl.a. K.Jenkins, E.Grieg, A.Söderman, J. Brahms «Liebeslieder» for kor og firhendig klaver. Peblingene skal fremføre W.A.Mozarts Kleine Orgelmesse KV259.

«Duo Kasus», som består av Oslo katedralskoles elever Karin Hannisdal (cello) og Susanne Trinh (klaver) skal fremføre L. Beethoven: 1. sats fra sonate nr. 2 i g-moll, for cello og klaver.

Oslo kammerorkester skal spille 1. sats av Mendelssohns oktett.

Vi håper å kunne gi deg en fornøyelig aften, med vakker musikk presentert i rammen av Edvard Munchs stemningsfulle bilder.

Billetter: 150 kr fra kor- og orkestermedlemmer, og på http://akf.ticketco.no/sommerkonsert, 180 kr i døra.

Publisert i Konsert