Chor-ahnen er Akademisk Korforenings noe sporadiske internavis/-blad. Her finner du stoff om konserter vi har hatt, programmet fremover, og ellers annet som måtte dukke opp av mer eller mindre relevante saker.

Å si at vi stadig er på hugget, er nok å overdrive en smule. Men vi forsøker i alle fall å speile det som skjer i koret, både musikalsk og sosialt.

Bidragsyterne varierer, og vi trenger alltid flere skrivende korister. Listen er så lav at selv en limbomester ville få problemer! Hvis Chor-ahnen skal komme ut oftere, er vi avhengig av at flere bidrar.

Alle ideer mottas med takk, og kan gjerne sendes til selvutnevnt redaktør (og p.t. eneste aktive medlem av redaksjonskomiteen…): alundhus@online.no (Anne Lund Hus)