Daniel Helland Hines

Daniel Helland Hines (f. 1989) har studert klaver ved NTNU Institutt for Musikk i Trondheim med førsteamanuensis Jørgen Larsen og universitetslektor Mona Spigseth. For tiden studerer han kordirigering ved Norges Musikkhøgskole med førsteamanuensis Vivianne Sydnes som lærer. Han har vært dirigent for LillCanto (2012-13) og har jobbet som repetitør for Akademisk Korforening 2013-2014.

Johan Wallace

Johan Wallace f. 1983 begynte tidlig å spille piano, og fikk Wolfgang Plagge som lærer fra han var 12 år. Etterhvert var det fascinasjonen for orgelet som tok over. Han er utdannet kirkemusiker ved Norges Musikkhøgskole, med Terje Winge som orgellærer. Johan har bred erfaring som akkompagnatør, og spiller mye med kor, orkester, og korps. Han har vært kantor i Lambertseter kirke i Oslo, dirigent for Nordstrandkoret, og repetitør for Akademisk Korforening 2005-2013.