Personvern for medlemmer

 

Når du melder deg inn i Akademisk Korforening blir du bedt om å oppgi en del personopplysninger. Dette gjelder

  1. Navn
  2. E-postadresse
  3. Telefonnummer
  4. Om du er student eller ikke
  5. Fødselsdato
  6. Adresse

Navn, e-postadresse og telefonnummer samler vi inn for å kunne komme i kontakt med deg om saker relatert til koret. Eksempler på dette kan være informasjon om øvelser, årsmøte, konserter og annen informasjon direkte relatert til Akademisk Korforening eller det vi jobber med.

Om du er student eller ikke benytter vi til å bestemme semesteravgiften din da studenter har redusert semesteravgift.

Vi bruker også Spond som kommunikasjonsplattform internt i koret, og det er også her vi lagrer medlemslistene våre. I tillegg kan du registrere konto selv hos Spond og dermed endre på en del av opplysningene vi har samlet inn på egenhånd. Les mer om personvern hos Spond på Spond sine sider for personvern.

Akademisk Korforening er også en del av Norges Korforbund, og alle våre medlemmer er derfor også meldt inn i Norges Korforbund. Dette sørger for at vi nyter godt av blant annet voksenopplæringsstøtte og en egen avtale for kopiering av noter. Hos Norges Korforbund registrerer vi navn, e-postadresse, telefonnummer fødselsdato og adresse.

Merk at Norges Korforbund også sender ut et gratis medlemsblad rundt 3 ganger i året. Du kan når som helst ta kontakt på med sekretæren vår for å skru av og på dette bladet.